Villa huren in Seminyak

Zoeken

Check-in:

Check-out:

Aantal personen:

Aantal kinderen:Een villa huren in Seminyak, daar kunnen wij u zeker bij helpen! Seminyak is een druk stadje in het zuiden van Bali. Het is écht een plek waar u heerlijk kunt shoppen en lekker kunt eten. Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat er goed nagedacht wordt over een fijne plek om te verblijven. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren villa’s in Seminyak die van alle luxe zijn voorzien. Een heerlijke villa om even volledig te ontstressen van het drukke leven in Nederland. Seminyak is een plaatsje in Zuid-Bali. Het plaatsje ligt vlakbij het vliegveld in Denpasar. Ongeveer 30 tot 45 minuten rijden met een taxi of driver. Dit is afhankelijk van de drukte in het verkeer. De villa’s in Seminyak beschikken over fijne zwembaden met aansluitend lounge terrassen en ligstoelen. Hier kunt u lekker genieten van de rust in uw eigen omgeving, even geen toeter van een scooter. Huur je huis in Seminyak bij Bali Bungalow Rent. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alle villa’s in Seminyak!

Villa huren in zuid Bali


Een villa huren in het zuiden van Bali? Bali Bungalow Rent wil u graag helpen bij het vinden van uw perfecte verblijf. Er zijn diverse plaatjes in het zuiden van Bali. Seminyak is er hier een van. Het zuiden van Bali is een stuk drukker en meer toeristisch vergeleken met het rustige noorden van Bali. In het zuiden kunt u heerlijk genieten van het eten, zowel westers als écht indonesisch eten. Naast de heerlijke restaurantjes kunt u leuk shoppen bij verschillende boutiques in het centrum van Seminyak. Ook vinden onze gasten het fijn om af en toe een leuke beachclub op te zoeken die aan het strand liggen. De zee is best ruig in het zuiden met hoge golven. Dit zorgt ervoor dat surfen ook een toffe activiteit is. Het zuiden is een uitvalsbasis voor relaxen, shoppen, sightseeing en diverse activiteiten. In een woord ‘genieten’ dus!

Privé villa in Seminyak Bali


Vindt u het fijn om een plekje voor uzelf te hebben, geen andere hotelgasten die u wellicht wakker zouden kunnen houden? Dan is een privé villa wellicht een goede optie! We hebben diverse privé villa's in Seminyak, het zuiden van Bali. Bekijk de beschikbaarheid van de villa’s en reserveer uw droomvilla direct! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over één van onze villa's in Seminyak?

Neem nu contact met ons op!