Villa huren in Lovina

Zoeken

Check-in:

Check-out:

Aantal personen:

Aantal kinderen:Bent u op zoek naar een luxe privé villa in Lovina? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren villa’s nabij Lovina met zeezicht. Lovina is een plaatsje in Noord-Bali. Het ligt ongeveer 8 kilometer ten westen van de stad Singaraja. Pantai Lovina, zo wordt het door de locals genoemd. Pantai betekent strand. Zoals vele het kennen is het ook wel bekend als Lovina Beach. De villa’s zijn voorzien van alle mogelijke luxe. De villa’s nabij Lovina Beach beschikken over prachtige zwembaden, heerlijke loungeterrassen, ligstoelen, parasols en topische  tuinen. Geniet van een zacht zeebriesje die u verkoeling biedt tijdens het middaguur. Huur je huis nabij Lovina via Vakantievillabali.nl. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder ons aanbod!

Villa huren in Noord-Bali met zeezicht en personeel


Boek een villa vakantie in noord-Bali en ontspan volledig. Laat je verwennen in de villa door het personeel met heerlijk eten, fantastische massages en geniet van het zeezicht. Alles wat nodig is om volledig te ontspannen is aanwezig of kan geregeld worden. Heb je speciale wensen, laat het ons weten. Zijn er bepaalde allergieën, wij geven het door aan het personeel in de villa. Alles in het teken van u om volledig tot rust te komen. ‘Rileks’ zoals de Balinezen het zouden zeggen!

Privé villa in Lovina Beach Bali


Geniet van volledige rust en laat je onderdompelen in luxe, wordt volledig ‘senang’ in onze privé villa’s in Lovina Beach Bali. Ultiem relaxen is de bedoeling. De prachtige huizen met exotische tuinen zijn dé plek om te genieten van rust en van elkaar. Het zijn betaalbare villa’s voor ieder gezelschap.

Bekijk de beschikbaarheid van de villa’s en reserveer uw droomvilla direct! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over één van onze villa's in Lovina?

Neem nu contact met ons op!