Villa huren in Melaya

Zoeken

Check-in:

Check-out:

Aantal personen:

Aantal kinderen:Het ongerepte Noordwesten van Bali is bij de meeste Bali vakantiegangers nog redelijk onbekend. Hier ligt het Nationale Park van Bali waar een enorme diversiteit aan flora en fauna te vinden is. Om de regio rondom het kleine dorp Melaya beter te leren kennen, verhuren wij hier 3 prachtige villa’s direct aan het strand. Aangezien het in Melaya erg rustig is en er geen scala aan diverse restaurants te vinden is, kan er in de villa’s een heerlijk diner genuttigd worden, klaargemaakt door de staff. De villa’s zijn dan ook voorzien van alle mogelijke luxe. De villa’s nabij Menjangan beschikken over prachtige zwembaden, heerlijke loungeterrassen, ligstoelen, parasols en tropische  tuinen. Geniet van een zacht zeebriesje die u verkoeling biedt tijdens het middaguur. Melaya ligt op zo’n 3,5 uur rijden vanaf de Ngurah Rai luchthaven. Huur je vakantiehuis in het noordwesten van Bali via Vakantievillabali.nl. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de villa!

Villa huren in noordwest Bali


Een villa huren in het noordwesten van Bali? Bali Bungalow Rent wil u graag helpen bij het vinden van uw perfecte verblijf. Het is de perfecte locatie om te genieten van een welverdiende en bovenal rustige vakantie. Het noordwesten van Bali is een stuk rustiger dan het drukke zuiden.

Privé villa’s nabij Menjangan


Houd je samen met je familie of vrienden van natuur, snorkelen, duiken en ontspannen? Dan is Melaya de perfecte uitvalsbasis. Menjangan Island ligt namelijk op zo’n 10 minuten rijden vanaf de villa. De villa’s die we in Melaya verhuren 3 buurvilla’s welke ook samen gehuurd kunnen worden voor grote groepen. De villa’s zijn uiteraard geschikt voor een romantische honeymoon! Benieuwd geworden? Bekijk de beschikbaarheid van de villa’s en reserveer uw droomvilla direct! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over één van onze villa's in Melaya?

Neem nu contact met ons op!