24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist

Over ons

Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een volwaardige website met meer dan 15 villa’s op het zonnige Bali. Alle huizen die wij aanbieden zijn van Nederlandse, Belgische of Australische eigenaren. De villa’s zijn allen gelegen op een mooie plek aan het strand of in het centrum en worden gekenmerkt door een grote mate van privacy en comfortabele en luxe inrichting.

Evelien is het gezicht achter Bali Bungalow Rent en ook het aanspreekpunt in Nederland. Als ervaren Bali-ganger staat zij jullie vanuit Nederland bij met raad en daad. Van het boeken van de villa tot het beantwoorden van alle vragen. Evelien zorgt voor een zorgeloos vertrek en een goede voorbereiding vooraf.  Met roots in Indonesië komt ze al vanaf kleins af aan op dit geweldige eiland. De website, die al meer dan 10 jaar actief is, heeft ze  5 jaar geleden overgenomen met als doel deze verder uit te bouwen en daarbij de match tussen vakantiegangers en villa-eigenaren verder te optimaliseren. Hierbij werkt ze dus als volledig onafhankelijke tussenpartij.

Bali Bungalow Rent vindt het ook belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ondanks de luxe villa’s die er staan en de vele vakantiegangers die ieder jaar Bali bezoeken, heerst er ook nog veel armoede. Daarom draagt Bali Bungalow Rent graag een steentje bij en doneert daarom van iedere boeking € 10,00 aan het goede doel voor het schenken van waterfilters zodat ook de armste mensen op Bali schoon drinkwater hebben. Het water kan door middel van emmers met een slim systeem gefilterd worden tot schoon drinkwater. Dit voorkomt allerlei ziektes en het is daarnaast ook een bijdrage aan de vermindering van ‘plastic soep’ omdat dit het kopen van plastic flessen drinkwater hiermee ook minder wordt. Mocht je hier meer over willen weten, laat het ons weten!

Terug naar de business: om al onze gasten ook ter plekke te kunnen ondersteunen met specifieke vragen en wensen zoals vervoer, tripjes, onderhoud, personeel in de villa’s en andere ad hoc zaken, kunt u tijdens uw verblijf op Bali contact opnemen met onze lokale, Engelssprekende helpdesk. Met deze aanvullende dienstverlening nemen wij voor u alles uit handen en zorgen we voor een heerlijke vakantie in prachtige, goed onderhouden villa’s. Dit mede dankzij onze goede connecties op Bali.

Mocht u vragen hebben over één van de villa’s of over Bali in het algemeen, neem dan contact met ons op!

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?