24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist

FAQ Group: <span>Bali algemeen</span>

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Welke inentingen voor Bali?

Ongeacht de verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Bali aangeraden:  DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A (besmettelijke geelzucht). Bij een verblijf van langer dan drie maanden worden voor Bali inentingen aangeraden tegen buiktyfus, hepatitis B, rabiës (=hondsdolheid). Neem hier voor contact op met je huisarts of de GGD.

 

Wanneer is het regenseizoen in Bali?

Het regenseizoen op Bali loopt van oktober t/m mei. De temperatuur blijft echter het hele jaar gemiddeld zo’n 27 graden dus ook in het regenseizoen kun je Bali prima bezoeken. Je hebt dan wel meer kans op regen dan in het droge seizoen maar vaak beperkt de regen zich tot korte, hevige buien aan het einde van de middag en avond. Overdag schijnt meestal gewoon de zon!

Wat is de beste tijd om naar Bali te gaan?

De beste reistijd om naar Bali te gaan is van juni t/m september. Bali heeft een tropisch klimaat en heeft twee seizoenen: een regenseizoen en een droog seizoen. De maanden juni t/m september zijn de meest droge en zonnige maanden met de minste kans op regen.

Hoe groot is Bali?

Bali is 5.780 km² groot. Dit is ongeveer net zo groot als de provincie Noord-Brabant. De wegen zijn minder goed begaanbaar waardoor je wel langer over bepaalde afstanden doet. Houd hiermee rekening met je reisplanning!

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?