3-slaapkamervilla - geschikt voor 6 personen

The Melaya Villas

 

The Melaya Villas

The Melaya Villas is een complex van 3 units van een villa met 3 slaapkamers en een identieke zonnepaneel aangedreven villa met 3 slaapkamers op 1 hectare land aan het strand in Melaya – Noordwest-Bali. De villa’s aan het strand zijn prachtig ingericht met een grote tuin, een zwembad van 5 bij 15 meter met jacuzzi van 2 bij 2 meter en een tropische tuin van 2000m2. De woonkamer is een antieke joglo met de slaapkamers rondom de joglo. De combinatie van het adembenemende uitzicht op de natuur en het klassieke villaontwerp maakt The Melaya Villas tot een perfecte plek voor uw Bali-vakantie, huwelijksreis, huwelijksfeest en uw andere speciale gelegenheden.

Volledig ontspannen in deze villa

Het strand van Klatakan is toegankelijk via een wandeling door de weelderige tropische tuin aan de voorzijde van het zwembad. Een schilderachtig uitzicht op de bergen en de oceaan kan vanaf het strand worden bekeken. Sommige Balinese Hindoetempels zijn ook te vinden langs het strand als je op het strand loopt of fietst. U kunt gewoon ontspannen in de villa bij het zwembad of in de woonkamer met onze entertainment set en laat het personeel voor u zorgen. We hebben onze medewerkers om de villa, het zwembad en de tuin voor u te reinigen. Ze kunnen ook uw maaltijd bereiden tijdens uw verblijf in de villa.

Snorkelen of duiken in de omgeving

Er zijn minstens 15 dingen om te doen en te zien in de omgeving, zoals snorkelen en duiken op een van de beste duikplekken in Indonesië – Menjangan Island. Onze villamanager is beschikbaar om u te helpen bij het regelen van activiteiten en diverse tours als u een van de prachtige locaties in de omgeving wilt bezoeken.

 

 

Huurprijzen per nacht

Laagseizoen Invalid shortcode. The season "laagseizoen" does not exist. Middenseizoen Invalid shortcode. The season "middenseizoen" does not exist. Hoogseizoen Invalid shortcode. The season "hoogseizoen" does not exist.

Beschikbaarheid

Bezet

Extra informatie

  • Minimum aantal huurnachten: 3
  • Voor huurperiodes langer dan 3 weken: prijs op aanvraag

Fotogalerij villa Melaya