Villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers - geschikt voor max 10 personen - prijs vanaf €145,00 per nacht

Villa Cantik

Jl. Lotus M7, Dencarik

Welkom bij villa Cantik

Een prachtige villa in het noorden van Bali direct gelegen aan het strand en de Bali-zee. De naam zegt het al; ‘cantik’ betekent in het Indonesisch namelijk mooi, knap, prachtig enzovoort. Dé perfecte benaming dus voor dit plaatje van een villa gelegen in een nog mooiere omgeving. De tuin kijkt wijds uit over het strand en de zee waardoor u iedere dag kunt genieten van de zonsondergang en voor de vroege vogels – ook de zonsopgang. De villa is omringd door een prachtige tropische tuin met palmbomen en exotische bloemen en planten waar u heerlijk doorheen kunt wandelen en volledig tot rust kunt komen.

Ultiem relaxen

De villa is afgelopen maand compleet gerenoveerd en vanaf nu geschikt voor maar liefst 10 personen.  De villa beschikt over vijf slaapkamers allemaal voorzien van een ruim tweepersoonsbed met klamboe zodat u s’nachts geen last zult hebben van muggen en in alle rust kunt slapen. Vier slaapkamers bevinden zich in het mainhouse en een vijfde slaapkamer bevindt zich in de lumbung: en huisje op palen waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee.

De villa heeft vier badkamers voorzien van een dubbele of enkele wastafel, douche en toilet.

Uiteraard is de villa ook voorzien van een ruime woonkamer en moderne keuken. U kunt hier dagelijks heerlijke maaltijden laten klaarmaken. De maaltijden kunnen genuttigd worden op het terras met uitzicht over de tuin en het privézwembad. De infinitypool van villa Cantik kijkt uit over de Bali-Zee. Rondom het zwembad staan twee ligbedden met parasol. Ook een bale benong staat aan de rand van het zwembad waar u heerlijk op kunt relaxen.

Ook staat er een kajuitboot op het terrein waar u op kunt plaatsnemen voor een koud drankje. De benedenverdieping van de boot is omgebouwd tot spa waar u heerlijke massages kunt krijgen. Als gast van villa Cantik krijgt u een welkomstmassage in de eigen spa cadeau.

De villa beschikt tevens over een eigen staff welke u zes dagen per week volledig in de watten legt. De huishouding zorgt voor het schoonmaken van de villa, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden. De tuinman zorgt voor het onderhoud van het zwembad en de tuin en tijdens de nachtelijke uren is er een security aanwezig om u rustig te kunnen laten slapen. Onze staff zal er alles aan doen om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Huurprijzen per dag, zoals hieronder vermeld, zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen

Laagseizoen Invalid shortcode. The season "laagseizoen" does not exist. Middenseizoen Invalid shortcode. The season "middenseizoen" does not exist. Hoogseizoen Invalid shortcode. The season "hoogseizoen" does not exist. Huurprijzen zijn voor het exclusieve gebruik van de villa en inclusief:

  • Gas, water en electriciteit
  • 10% BTW
  • Staf en helpdesk
  • Gebruik van bedlinnen en handdoeken
  • Welkomstpakket; o.a. het eerste diner en ontbijt na aankomst
  • Gebruik van kluisje
  • 24/7 Wi-Fi internet
  • Gratis een Balinese massage in de Batu Batu spa

Beschikbaarheid

Bezet

Extra informatie

  • Minimum aantal huurnachten: 3
  • Voor huurperiodes langer dan 3 weken > prijs op aanvraag

Foto impressie Villa Cantik