24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist

Coronavirus

Coronavirus

!!! De grenzen van Bali zijn weer open. Er is geen quarantaineplicht en er is geen PCR meer nodig. Echter is het wel zo dat Indonesië voorlopig een vaccinatieplicht heeft, dus zonder volledige vaccinatie (2 vaccinaties)) kun je niet inreizen.
(Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten ontleend worden.) !!!

Niets is belangrijker dan de gezondheid van onze medewerkers in de villa’s en onze gasten. Met dat in gedachten hebben we alle noodzakelijke stappen genomen om ervoor te zorgen dat ons boekingsbeleid dat ondersteunt.

De COVID-19-pandemie heeft ervoor gezorgd dat een heleboel reserveringen dit voorjaar en zomer niet door kunnen gaan en/of u uw Bali-vakantie plannen nog even uitstelt. Daarom hebben we een flexibel boekingsbeleid ingesteld om bestaande villareserveringen en boekingen te ondersteunen.

Nieuwe boekingen
Voor gasten die geen last hebben van reisbeperkingen en die in één van onze prachtige villa’s willen verblijven, is dit mogelijk maar dient er wel een ‘Certificate of Health’ aangetoond te worden. Dit voor de veiligheid van onze medewerkers in de villa en ter voorkoming van de verspreiding van het virus.

Bestaande boekingen en uitstel 
Als u al een boeking bij ons heeft gemaakt en uw verblijf komt eraan maar uw reisplannen zijn gewijzigd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@balibungalowrent.com. Vermeld hierbij even uw boekingsnummer. Wij bieden al onze gasten op dit moment:
– Uitstel van het villaverblijf tot een nieuwe datum tot 1 jaar na oorspronkelijke boeking
– Ontheffing van reguliere uitstelkosten (wanneer de boeking naar een soortgelijke periode wordt verzet)

We doen ons best om iedereen gepaste service te bieden. Gezien de huidige duur van de reisbeperkingen, wachten we nog om boekingen vanaf juli uit te stellen.

Dit beleid blijft van kracht totdat onze gasten van over de hele wereld vol vertrouwen en veilig kunnen reizen zonder zich zorgen te hoeven maken over reisverboden of beperkingen op Bali.

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?