24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist
tempels bali

Tempels op Bali

Tempels op Bali

Bali is een hindoeïstisch eiland. Dit betekend dat er voornamelijk ook hindoeïstische tempels zijn. Ook is er in het noorden van Bali een enkel Boeddhistische tempel te aanschouwen. Bali Bungalow Rent vertelt u meer over de ‘must see’ tempels op Bali. Er zijn ontzettend veel tempels op Bali. De Bali tempels worden voornamelijk gebruikt voor ceremonies. Het grotendeel van alle tempels op Bali is dus voornamelijk in gebruik door locals. Maar er zijn er ook veel die door toeristen bezocht kunnen worden. Wij geven u op deze pagina meer informatie over alle toeristische tempels op Bali.

De meest bekende Bali tempels

Er zijn een aantal tempels die hoog op de bucket list staan van toeristen. Onderstaande tempels zijn de meest populaire tempels op Bali en ook de meest indrukwekkende: Tanah Lot, Tirta Empul, Pura Besakih, Taman Ayun, Ulun Danu Bratan en Tirta Gangga. Ook benoemen we graag de enige boeddhistische tempel op Bali genaamd: Brahmavihara Arama. Het is bijzonder dat op een hindoeïstisch eiland een boeddhistische tempel te vinden is. Alleen al daarom is het de moeite waard om te gaan kijken.

Hoeveel tempels zijn er op Bali?

Dit is een vraag die vaker aan ons gesteld is, maar helaas weten wij het exacte aantal tempels op Bali ook niet. Wij hebben van horen zeggen dat de teller van het aantal tempels op 6.000 staat. Het mag dus gerust een tempel paradijs genoemd worden. 

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?