24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist
bali stranden

Stranden op Bali

Stranden op Bali

Bali staat bekend om de prachtige natuur, mooie tempels en fijne stranden. We nemen u graag mee naar de mooiste stranden op Bali om een lekker dagje te ontstressen en te relaxen. Er zijn namelijk een aantal stranden die u écht moet bezoeken als u van plan bent om naar Bali te komen. 

 

Top 5 stranden op Bali

Bali biedt veelzijdigheid als het gaat om uw vakantie, zo kunt u activiteiten afwisselen met heerlijke dagjes aan het strand. Maar waar kunt u dan deze mooie stranden vinden? Dat is een goede vraag! Want er zijn ontzettend veel wegen op Bali die leiden naar mooie stranden. Maar dan moet u wel weten hoe u daar kunt komen. Onderstaand een lijstje met de top 5 mooiste stranden op Bali.

 

  1. Thomas beach
  2. Dreamland beach
  3. Balangan beach
  4. Uluwatu beach
  5. Batu Belig beach

 

Andere fijne strandjes

Veel van deze prachtige stranden liggen in het zuiden van Bali, maar ook in het noorden van Bali zijn stranden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Twee super mooie stranden in het noorden van Bali zijn Lovina Beach, Lovina is een heerlijk dorpje waar je prachtige villa’s hebt liggen aan het strand. Ook in Amed heb je fijne strandjes, het mooiste strand waar je ook prachtig kan snorkelen in Amed is Amed Beach. Daarnaast is het gaaf om het uitzicht te zien vanaf Jemeluk Viewpoint, een aanrader is om dit te doen bij zonsondergang. De zonsondergang is daar ongeëvenaard. Maar ook in Candidasa heb je prachtige stranden waar je lekker relaxen en snorkelen. Veel van de strandjes zijn van mooie hotels die daar liggen, maar er zijn ook genoeg strandjes waar je heerlijk kan relaxen en kan snorkelen.

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?