24/7 helpdesk op Bali
Persoonlijke service
Van villa tot excursie
Al 10 jaar Bali specialist

Rondreis Java & Bali

Rondreis Java & Bali

Java en Bali rondreis met uw eigen privéchauffeur

Bali en Java lenen zich bij uitstek voor een schitterende rondreis om op deze manier kennis te maken met de cultuur en bevolking. Er zijn heel veel mogelijkheden om dit te organiseren maar om natuur en cultuur echt te ontdekken heeft het samenstellen van uw eigen dagprogramma, samen met het bepalen van uw eigen reistempo, natuurlijk veruit de voorkeur.

IMG_3974Wij bieden reizigers de gelegenheid om een flexibel programma en dito dagindeling samen te stellen. U wilt veel zien en beleven en toch ook het gevoel hebben te genieten van een tropische vakantie. Wij hebben een Nederlands sprekende chauffeur en tevens gids – Paul Sebo – met meer dan 20 jaar reiservaring, die ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke reis door Java en/of Bali.

Het is helemaal aan u om te starten in Jakarta, Surabaya, Yogyakarta, Denpasar of welke andere plaats dan ook. Vanuit uw vertrekadres worden de bestemmingen in overleg met u bepaald, uiteraard in het door u aangegeven beschikbare tijdbestek en reistempo. Verderop geven wij u een aantal aanknopingspunten om de trip samen te stellen, tevens voorzien van hotels en guesthouses, die op basis van budget flexibel kunnen worden aangepast.

Afhankelijk van de gekozen route ontbreken de hoogtepunten natuurlijk niet op deze Indonesië reis zoals; Bogor, Bandung, Yogyakarta en Malang met de bekende bezienswaardigheden zoals; Diëng plateau, Green Canyon, Borobudur, Prambanan, Paleis van de Sultan, rijstvelden, thee- en koffieplantages en het bezoeken van verschillende fabriekjes gespecialiseerd in batik en zilver. Maar het meest enerverende is natuurlijk de kennismaking met de plaatselijke bevolking in haar dagelijks leven, wat zich afspeelt buiten de toeristische kernen.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de meest geschikte auto(bus) ingezet die natuurlijk is voorzien van airco. Of onze chauffeur en gids Paul in de gewenste periode beschikbaar is, kunt u bij ons informeren door het contactformulier in te vullen of een kijkje te nemen op https://www.javabalirondreis.nl/.

Wij assisteren onze gids Paul met het behandelen van de aanvragen en kunnen op basis van de beschikbaarheid de verdere details met u bespreken.

×

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen we helpen?