Reviews villa Anamaya

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

villa Anamaya
Average rating:  
 11 reviews
by N. D. on villa Anamaya
Villa Anamaya

Dank voor de schitterende Kerstvakantie met de ganse familie in Villa Anamaya. Een comfortabele villa met een mooie tuin en prachtig zwembad. Met vooral de goede zorgen van een vriendelijk en behulpzaam personeel. Iluh en Putu hebben dank zij hun kookkunst ons uitgebreid laten genieten van de Indonesische keuken.

by Anonymous on villa Anamaya

Beste Frans en Lenie,
Wij waren samen met de familie van Johan in de villa in Bali. Wat voor ons gezin betreft een onvergetelijke reis die voor altijd opgenomen zal zijn in onze herinneringen. We hebben ontzettend genoten van de rust en de charme van het verblijf en de uitmuntendheid van de meisjes die ontzettend goed hebben gezorgd met heel veel toewijding, warmte en vriendschap. Toen ik thuis kwam in België heb ik de villa en de meisjes echt gemist. We hadden geen vrije dagen meer om nog even na te genieten en de overstap was nogal bruusk. Direct tegen hoge tempo aan de slag zoals het hier nu eenmaal gaat. We waren vergeten iets in het gastenboek te schrijven maar print mijn mailtje anders af en kleef het er maar in.
Wil je aan de meisjes, Pitou en Maddy van mij vele groeten doen en zeg maar dat ik ze af en toe nog in mijn leven zal missen.
Zouden jullie mij het nummer van de villa kunnen mailen. Volledig met alle nodige cijfers om vanuit België te kunnen bellen. Dan kan ik ze nog eens contacteren.

Allerbeste groeten,
Anne-Maria

by Myra and family on villa Anamaya

Dear staff thanks for making our stay in Bali so enjoyable, beyond expectation! Putu was extremely helpful with information and driving us to wherever we wanted to go. And the ladies proved to be excellent cooks and photographers J

We had a really wonderful time. Thank you for that.

by German guests on villa Anamaya

Thank you for creating this marvellous place and managing it so professional! Thanks to the service ladies Putu and Iluh who took perfectionally care about us. Not to forget the kindly gardeners. Food was excellent and supplemented.

After one week we are very relaxed and we enjoyed every hour. And we will never forget.

by Ard en Evelien on villa Anamaya

We fully enjoyed 5 days here in Anamaya. The staff is so friendly and the garden us superb. What a view... Every dinner made by the 2 toppers was a feast. The swimming pool was the number 1 attraction; the kids spent days in it.

Thx fort the warm welcome, hospitality and small things, we will miss this back home.

by Fam. uit Driebergen on villa Anamaya

We had a wonderful time at Villa Anamaya!!

We had lovely diners, enjoyed every meal, prepared by the lovely staff. Thank you !! XX

Lieve mensen, geweldige villa, een plek om terug te komen.

by Magnus on villa Anamaya

Vielen Dank an alle, die uns so einen schönen Urlaub ermöglicht haben. Das Essen was großartig, die Ladies haben uns jeden Wunsch erfüllt. Das Haus, der Pool, die Betten, alles ist erstklassig. Wir kommen bestimmt wieder!

by Frederik, Marion, Fleur, Mirthe. on villa Anamaya

First a big Thank You for the lovely staff of Anamaya!

They made us feel at home and created the environment for us to completely relax. The meals were wonderful and very tasteful! The pool was clear every day and the garden a joy to look out!

We have enjoyed our stay in Anamaya from A-Z.

Second we like to thank the owners of Anamaya for sharing their “peace of heaven” on Bali with us. All the best for you all. Regards,

by Hilde & Anne on villa Anamaya

Wij hebben hier een fantastische week doorgebracht. Dank u voor het warme onthaal, de fantastische keuken, de leuk uitstapjes en het nagenieten aan het zwembad. We gaan volledig “Zen” naar huis in de hoop ooit nog een te kunnen terugkeren.

Groetjes en Tot Ziens

by Philippe on villa Anamaya

Wat hebben wij genoten van deze week in villa Anamaya! Het was echt super, alles was hier aanwezig voor een geslaagde vakantie! Mooie accommodatie, rustig gelegen, tuin tot in de puntjes verzorgd. Dankzij Putu en Iluh hebben wij uitgebreid kunnen genieten van de lekkere Indonesische keuken. De villa is een goede uitvalsbasis om Noord-Bali te verkennen. Wij hopen dat ons verblijf in Ubud en Sanur even goed zal worden, maar de lat ligt hoog … Veel liefs !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»